مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد- ارزیابی دو مقاله پایانی
عناوین مقالات: 1- بررسی وضعیت حقوقی فرزندان متولد از نکاح متعه در قانون و فقه 2- انگیزه های دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام در بیانات مقام معظم رهبری
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_شهرکرد- تبیین بیانیه گام دوم در صبحگاه مدرسه
# هفته کتابخوانی- مدرسه علمیه فاطمیه (س)شهرکرد
همایش فرهنگی-پژوهشی” فرقه شناسی” با حضور حجه الاسلام و المسلمین هوشیاری
برگزاری نشست علمی-پژوهشی در صبحگاه مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد-اردیبهشت98
برگزاری میزگرد با موضوع “مهدویت و علائم ظهور”
به مناسبت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) میزگرد با عنوان "مهدویت و علائم ظهور" با حضور اساتید ارجمند خانم ظفری، خانم آقاجانی، خانم رفیعی و جمعی از طلاب در مدرسه فاطمیه(علیها سلام) برگزار گردید. اهم مباحث مطرح شده در میزگرد به شرح ذیل می باشد:
* بیان اوضاء و احوال زمان ولادت امام زمان (عج)
* بیان علائم حتمی و غیرحتمی ظهور
* وظایف منتظران
منابع:
1- نگین آفرینش؛ مهدی یوسفی
2- آخرین منجی؛ قنبرعلی صمدی.
3- نرم افزار جامع مهدویت
معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکردبرگزار نمود؛
کرسی آزاد اندیشی با موضوع: نظام اسلامی(کارآمدی یا ناکارآمدی)
مکان: مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها
زمان:1398/02/08
نمایشگاه کتاب- مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد-خرداد97
به مناسبت گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان و ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام و ترویج فرهنگ پژوهش و کتابخوانی در بین خانواده های طلاب، معاونت پژوهش مدرسه اقدام به برپایی نمایشگاه کتاب نمود.
این نمایشگاه از تاریخ 1397/03/8 به مدت یک هفته در مکان سالن مطالعه و با موضوعات تخصصی طلاب، کودک و نوجوان، دفاع مقدس و همراه فروش محصولات فرهنگی از جمله دفتر جاکلیدی، پازل و… در مکان سالن مطالعه مدرسه فاطمیه برگزار می گردد.
از جمله بازدیدکنندگان نمایشگاه اساتید، کادرو طلاب مدرسه و نیزطلاب برخی از مدارس علمیه خواهران استان بودند.
دوشنبه مورخ 1397/03/28 جلسه دفاعیه 3 نفر از طلاب مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد با حضور استاد داور آقای دکتر نورمحمدی، اساتید راهنما خانم اکبری و خانم حسینی، معاون پژوهش و جمعی از طلاب، در این مدرسه برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و تبریک عید فطر توسط جناب آقای دکتر نورمحمدی آغاز گردید.
در ادامه دبیر جلسه به معرفی عناوین تحقیق های پایانی طلاب پرداخته و از هر یک از ایشان خواسته شد تا به بیان شرحی از پژوهش خویش بپردازند.
استاد ارزیاب ضمن بیان نقاط قوت و ضعف آثار از به روز بودن موضوعات طلاب تقدیر نمودند.
اساتید راهنما نیز به دفاع از تحقیقات پایانی مربوطه پرداختند.
در پایان پس از جمع بندی نمرات، این سه نفر با کسب رتبه عالی موفق به اخذ درجه کارشناسی شدند.
با آرزوی موفقیت برای تمامی طلاب ارجمند.
معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها به همراه دیگر همکاران درسراسر استان چهارمحال و بختیاری در تاریخ 97/02/20از نمایشگاه کتاب تهران دیدن و کتب مورد نیاز کتابخانه های مدارس را تهیه کردند.
ابو الفرج در كتاب: مقاتل از قول سعيد بن ثابت مي نويسد: هنگامى كه على بن الحسين عليه السلام بسوى مبارزه با دشمنان رفت امام عليه السلام چشمان خود را پر از اشك و گريه كرد و فرمود: بار خدايا تو بر اين مردم شاهد باش، زيرا جوانى براى مبارزه با آنان رفت كه شبيه ترين مردم است برسول تو صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم حضرت على اكبر عليه السلام بر آن گروه حمله ميكرد و بطرف پدر بزرگوارش بر ميگشت و ميگفت:
پدر جان! العطش! امام حسين به او ميفرمود: اى حبيب من صبر كن، زيرا تو امروز را شام نميكنى تا جدت پيغمبر خدا تو را با جام خود سيراب نمايد. حضرت على اكبر كرّة بعد كرّة مشغول جهاد ميشد تا اينكه تيرى بحلق مباركش فرو رفت و آن را سوراخ نمود. آن بزرگوار در حالى كه بخون خود غلطان بود صدا زد: پدر جان! سلام بر تو باد. اين جدم پيامبر خدا است كه تو را سلام ميرساند و ميفرمايد: تعجيل كن و نزد ما بيا. سپس نالهاى كرد و شهيد شد.
ابو الفرج مينگارد: اين على بن الحسين على اكبر بود و فرزندى بجاى نگذاشت. كنيه وى ابو الحسن بود. مادرش: ليلى دختر مرة بن عروة بن مسعود ثقفى بود. او اول كسى بود كه در جنگ شهيد شد. منظور معاويه همين على است كه گفت:
چه كسى در ميان مردم بمقام خلافت سزاوارتر است؟ گفتند: تو. گفت: نه، بلكه سزاوارترين مردم براى اين مقام على بن الحسين بن على است كه جدش رسول خدا ميباشد و شجاعت بنى هاشم و بخشش بنى اميه و جمال بنى ثقيف در وجود او است.
مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، زندگانى حضرت امام حسين عليه السلام ( ترجمه جلد 45 بحار الأنوار) - تهران، چاپ: سوم، 1364 ش.
نام کتاب: فاطمه زهرا سلام الله علیها شادمانی دل پیامبر صلی الله علیه و آله
نویسنده: احمد رحمانی همدانی
مترجم: حسن افتخارزاده سبزواری
فایل کتاب به صورتpdf برای استفاده علاقه مندان:
دوشنبه مورخ 96/12/14 - مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد (نشست مدیر، کتابدار و معاون پژوهش پیرامون مسائل کتابخانه)